Uitvaartfotografie door Ronald Lowijs Groningen

Uitvaartfotografie bij Fotografie Ronald Lowijs Vandaag de dag fotograferen we iedere gebeurtenis in ons leven, echter het afscheid van een dierbare behoort daar zelden toe. Veelal passeert die dag in een waas, opgetrokken door onze emoties van pijn en verdriet. De mogelijkheden om een afscheid op een persoonlijke manier te laten plaats vinden nemen toe, mede daardoor is het mogelijk dat een fotograaf de gebeurtenis kan vastleggen. Steeds vaker wordt er gebruik gemaakt van uitvaartfotografie bij zulke momenten.

Uitvaartfotografie als een herinnering

In gedenkwaardige beelden wordt de uitvaart vastgelegd in een mooi fotoboek die dierbare herinneringen kunnen oproepen. Het fotoboek kan helpen bij rouwverwerking, je kunt het inzien wanneer je daar behoefte aan hebt. Het kan beelden laten zien die je die dag zijn ontgaan, maar ook later in de tijd kan het voor bijvoorbeeld kinderen een dankbare bron van informatie zijn. Of denk eens aan diegene die helaas niet aanwezig konden zijn bij dit afscheid, ook voor hen is er dan de mogelijkheid om dit op een ander tijdstip nog eens te bekijken.

Respectvolle foto’s van het afscheid

Respectvolle foto's van de uitvaartFotografie Ronald Lowijs Groningen legt op een respectvolle en discrete manier het afscheid vast en weet hiervan een mooi herinneringsalbum maken. Met de huidige technieken en vakkennis is fotograferen zonder hinderlijke flitslicht mogelijk en valt de aanwezigheid van de fotograaf nog minder op. De gehele registratie van het afscheid wordt in een speciaal album uitgewerkt, waar ook digitale bestanden op cd van de uitvaartfotografie worden bijgeleverd.

Fotografiemomenten

Momenten van fotograferen kunnen de dienst in de kerk, de begraafplaats of het samenzijn in een crematorium zijn. Op verzoek kan ook een sfeerbeeld van de condoleance worden gemaakt. In het voorgesprek zullen we de wensen en mogelijkheden met elkaar nader doornemen waarbij ruimte is voor speciale verzoeken en wijzigingen in het maken van de hierboven voorgestelde reportage.

De indicatieve kosten voor uitvaartfotografie zijn vanaf € 995,-.  Dit omvat de fotografie (berekend op basis van aantal uren), alle digitale bestanden en een standaard herinneringsalbum (20x30 of 30x30 cm). Dit bedrag is inclusief btw en exclusief reiskosten. De reiskosten bedragen 25 cent per kilometer vanaf de stad Groningen naar de officiële gelegenheden. Neem contact op met mij voor vragen of meer informatie.

Laten we eens afspreken.

 
Ronald Lowijs: jouw fotograaf

 

        mail                                                          Uitvaart                                     Facebook   LinkedIn   Twitter


Fotografie Ronald Lowijs

 
Neem contact op:

Fotografie Ronald Lowijs
Korianderweg 19
9731 HV Groningen

telefoon: 06 - 54 95 63 54

e-mail: ronald@fotografieronaldlowijs.nl

Facebook   LinkedIn   Twitter

Home    Over Ronald Lowijs    360 graden fotografie    Bedrijfsfotografie    Sfeer impressie    Interieur    Uitvaart    Contact
portfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolioportfolio
06 - 54 95 63 54

Een uitvaart
laten fotografen?

ronald@fotografieronaldlowijs.nl

UitvaartUitvaartUitvaartUitvaart
Ronald Lowijs Fotografie
vlak